moze w innych krajach wyglada to inaczej, ale w naszym kartonie takie przesadzone uwielbienie do zwierząt oraz nienawisc do ludzi (męzczyzn, feministek, katoli) promuje srodowisko gazety wyborczej i innych zydo-komunistycznych satelit. działa to idealnie w połączeniu z innymi akcjami majacymi na celu zmniejszenie dzietnosci i rozbicie podstawowych wiezi spolecznych - zamiast dziecka kup sobie pieska bo on jest jak czlowiel, to czlonek rodziny! - a dzieki temu zwieksza sie zaleznosc czlowieka od instytucji, ktore przejmuja od nas pa
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.Takiego psa to się dobija. Ale z🤬by uczlowieczaja zwierzęta i robią im operacje droższe niż nie jednym ludziom.
wiekszosc jarajacych sie takimi obrazkami ludzi, to chorzy na wywolywane przez media fobie spoleczne, bambinistyczne, zaslepione swoim ego naiwniaki. wiele kobiet zajaranych schroniskami, to wypalone imprezowiczki, ktorymi swiat modnych imprez przestal sie interesowac, wiec zaczely szukac wrazliwej strony swojej natury, aby moc nap🤬lać tym fałszywym obrazem wszystkich znajomych na fb. znalem takich od c🤬ja, wyjątkowo powtarzalne egzemplarze ofiar kontrkultury. moze w innych krajach wyglada to inaczej, ale w naszym kartonie takie przesadzone uwielbienie do zwierząt oraz nienawisc do ludzi (męzczyzn, feministek, katoli) promuje srodowisko gazety wyborczej i innych zydo-komunistycznych satelit. działa to idealnie w połączeniu z innymi akcjami majacymi na celu zmniejszenie dzietnosci i rozbicie podstawowych wiezi spolecznych - zamiast dziecka kup sobie pieska bo on jest jak czlowiel, to czlonek rodziny! - a dzieki temu zwieksza sie zaleznosc czlowieka od instytucji, ktore przejmuja od nas pałeczkę w kwestii rozwiązywania naszych wlasnych problemow. personifikacja to istotny element socjotechnicznej gry, warto o tym pamietac i utrzymywqc głowę ponad sercem, ktore tez jest wazne, ale jednak głowa jest wyzej, z wyjatkiem sytuacji w ktorej lezymy plasko. nie dajmy sie rozlozyc.
Psa/kota/świnkę morska/ papugę - można oddać, sprzedać, zostawić w lesie, oddać do schroniska. Z dzieckiem nie ma tak łatwo. Pełna racja, ludzie są zbyt wygodni i leniwi a pieski są takie milutkie i fajniutkie na fejsbuczka dopóki są młode a potem jak wyżej. Oczywiście jest grono ludzi z mózgiem zamiast dupy i wiedzą czym jest odpowiedzialność za czyjeś istnienie.
No k🤬a aż się zapaliłem i chciałem doj🤬 sążnisty komentarz, ale widzę, że sadol jeszcze rozumem stoi i już wszystko co chciałem napisać zostało napisane powyżej, chapeau bas sadole rozum w nas jeszcze nie umarł. Wszystkim debilom roztkliwiającym się nad pieskiem: jesteście sp🤬olonym wysrywem kultury masowej, jego produktem ubocznym, bezmózgą masą, która pójdzie na przemiał pierwsza, kiedy władcy waszych umysłów stwierdzą, że nie jesteście już im potrzebni. Mam nadzieję, że chociaż nie jecie mięsa, bo rany tego wszarza są normanością w fermach, z których mięso żrecie na obiad, tak, najprawdopodobniej żrecie też takie zaropiałe strupy w parówkach lub mielonce, a wasz zakłamany mózg każe wam sądzić, że świnia jest z jakiegoś powodu gorsza od psa. Stfu na was przygłupy oderwane od rzeczywistości.
Bolą was dupy co kto robi z własnym psem XD
Dla mnie mój potencjalny zwierzak też były wart więcej niż wasze marne życie.
Jak ktoś zrozumiał cokolwiek z tego komentarza to niech przetlumaczy na polski, plis, z góry dzięki. PS: szkoda czasu - wykryto 100% debila, po prostu p🤬li od rzeczy.
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.Takiego psa to się dobija. Ale z🤬by uczlowieczaja zwierzęta i robią im operacje droższe niż nie jednym ludziom.
Psa/kota/świnkę morska/ papugę - można oddać, sprzedać, zostawić w lesie, oddać do schroniska. Z dzieckiem nie ma tak łatwo. Pełna racja, ludzie są zbyt wygodni i leniwi a pieski są takie milutkie i fajniutkie na fejsbuczka dopóki są młode a potem jak wyżej. Oczywiście jest grono ludzi z mózgiem zamiast dupy i wiedzą czym jest odpowiedzialność za czyjeś istnienie.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Oni w c🤬ju mają te zwierzęta robią to tylko dla hajsu z reklam na yt, ten film przez miesiąc naj🤬 8kk wyświetleń
Swoją drogą nieraz specjalnie krzywdzą zwierzaki a później nagrywają że je ratują,