podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Kiedys maiłem takiego porywczego pchlarza, wyprowadziłem go na trase E16, teraz E1, obiegał moze 5 minut za tirami i problem się rozwiązał. Nie dość że po problemie, to jeszcze kupa zabawy.
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"Jednak twoje sp🤬olenie umysłowe nie zna granic P🤬lić takie gówno możesz do twoich gimbo fanów i oni zapewne ci uwierzą i cię uwielbiają. Szkoda, że tu nie robią jakichś przesiewów na idiotyzm, ale co zrobić... a ja ci powiem jedno...
Nie ciskaj sie pryszczu, zabawne są twoje pierdy odnośnie pchalrzy i tym jak sie tym podniecasz. A morze szukasz tu przepisów na babkę piaskową i się k🤬a pomyliłeś, a mozę nie wiesz jaki to portal? Wiesz co to czarny humor?
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Nie ciskaj sie pryszczu, zabawne są twoje pierdy odnośnie pchalrzy i tym jak sie tym podniecasz. A morze szukasz tu przepisów na babkę piaskową i się k🤬a pomyliłeś, a mozę nie wiesz jaki to portal? Wiesz co to czarny humor?
Zgaduje ze za drugim razem autokorekta cie poprawiła więc ci za sugeruje abyś może najpierw sięgnął po słownik, a dopiero potem wypisywał głupoty na sadisticu.