Wysłany:
2016-10-07, 18:05
, ID:
4712784
Zgłoś
@up, Już tłumaczę: mimo wszelkich starań władz począwszy od władz zaborców poprzez władze II RP, władzę Generalnego Gubernatorstwa, władze komunistyczne aż po władze III RP wszystkich rządów, pomimo starań ministerstw etc. Wychodzi na to że są to różne powody a mianowicie: Gówniarz czy jak wolicie wyrośnięty płód od zarania dziejów miał jednego nauczyciela i był nim jeden z rodziców, dla chłopców ojciec a dla dziewcząt matka, później ilość nauczycieli zwiększyła się o jeden i dla każdego był i ojciec i matka a pomijając średniowiecze, baroki i inne renesansy w czasach nowożytnych nauczycieli było w c🤬j, ten od matematyki a tamten od astronomii... Ehh... k🤬a, ale ja p🤬lę, dobra, zwyczajnie albo nauczyciele to debile albo rodzice to głąby i tyle, w pierwszym przypadku wszyscy uczniowie mają pały a nauczyciel cieszy mordę chociaż jest debilem (chyba że nie jest i specjalnie źle ich uczy bo jest sadolem tak jak w tej komedii o kung gu co gość miał gadający język "Co on głupi?"- "Nie, specjalnie źle go szkoliłem dla jaj, myśli że jak przegrywa to wygrywa"- "cios jajami w pięści!!!"), w drugim przypadku czyli rodzice to głąby, cóż dzieciak najprawdopodobniej nie ma warunków bo jego rodzice może nie chleją czy nie ćpają ale ciągle się kłócą albo c🤬j wie co, no k🤬a, nie chce mi się o tym pisać, daj mi spokój. Po prostu zaufaj słowom Konfucjusza.