Ale jaja mój trolowy komentarz który był ironią ma najwięcej piw:P teraz jak już znacie prawdę to możecie piwa pozabierać
Tak naprawdę nie uważam pedałów, żydów, ciapatych, cz🤬chów, cyganów i komunistów za problem większy niż plaga komarów i meszek na wiosnę, stanowią oni tak mały % społeczeństwa Polskiego że choćby i chcieli to nie wywierają na nasze życie wpływu większego niż właśnie te komary i meszki.
Co do lewactwa to tak samo jak i z prawicą trochę ich popieram trochę nie. W państwie libertyńskim na swojej ziemi każdy może sobie wpuszczać kogo chce i robić sobie co chce i zakazywać robienia tego czego mu się akurat spodoba.
Do rozwoju Polski nie jest potrzebna jakieś wypędzenie grup które wyżej wymieniłem bo nie wiem nawet czy by się z 0,5 mln ludzi wszystkich ich razem nazbierało i w żaden sposób by to nie zmieniło naszej sytuacji.
Dla rozwoju kraju niezbędne jet zaprzestanie walenia w h🤬ja poczynając od pracowników po kierowników i polityków i zaprzestanie okradania siebie nawzajem, a rozpoczęcie ciężkiej pracy całego społeczeństwa. Ale że nie wieże że przy obecnym ustroju nagle wszyscy przestaną kraść i walić w h🤬ja, a zaczną pracować i być po prostu uczciwi, o ile taki stan jest możliwy to i tak potrzeba by na to z 50 lat. Potrzebna jest zmiana modelu gospodarki na całkowicie wolnorynkowy chociażby coś takiego jak proponuje JKM, a później na bardziej libertyński.