Piękno Nigerii
Niedługo też w Polsce
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Bo do tej pory znałeś tylko określenie w swoim języku "paliaki". Prawie 10 lat w Polsce i jeszcze się uczysz.
Napalm to trzeba zrzucić na parlament jewroPejski i na Davos w trakcie zjazdu sk🤬ysynów.
Źle ci, że dzięki prawu unijnemu, podlaskie krowy nie powinny być uj🤬e błotem i gównem? Nie ukrywam, że byłem w twoich stronach 6 lat temu w ramach delegacji i - niestety - prawo unijne tam nie działa, krowy nadal uj🤬e gównem i błotem, więc co ci się nie podoba?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie znam języka "paliaki", wiem, że tak mówią w twoich stronach. Pewnie ci głupio jak się czasem wyrwie w kasie w Biedrze, co? Nie przejmuj się, może się kiedyś wyuczysz.
Źle ci, że dzięki prawu unijnemu, podlaskie krowy nie powinny być uj🤬e błotem i gównem? Nie ukrywam, że byłem w twoich stronach 6 lat temu w ramach delegacji i - niestety - prawo unijne tam nie działa, krowy nadal uj🤬e gównem i błotem, więc co ci się nie podoba?
A nie , sorry to Lizbona, Portugalia. Niedługo też w Polsce
Mam nadzeję że wszystkie j🤬pisy już się doczekać nowych obywateli nie mogą... zaproszą ich do swoich domów, do swoich żon, córek , dzieci...
A zawsze kończy się tak samo, przykłady mamy na codzień na Sadolu z Niemiec, Francjii, Anglii, Hiszpanii.Jak widać j🤬pisy tez chca tego w Polsce...
Musieli ci na tym Podlasiu porządnie obić banderowski baniak, że masz taki uraz
![]()
Już od 15 października słyszę, że już do nas jadą i niedługo w Polsce, a tu k🤬a nic. Zawiedziony jestem.
Za rok dalej będziecie tak p🤬lić. I za pięć lat też.