Dobrze że c🤬ja w tym temacie możesz zrobić, bo nie wszyscy są tacy jaki piszesz, Przeraża mnie krótkowzroczność i wąskie horyzonty myślowe ludzi na Sadolu. Życie nie jest czarno - białe, jest masa szarości pomiędzy. Tak wśród Ukraińców są przestępcy, kombinatorzy, są też ludzie normalni którzy normalnie w naszym kraju pracują i dokładnie tak samo jest z Polakami, są przestępcy, kombinatorzy, i ludzie normalni też. Tyle tylko że Ukraina teraz dostaje ostro po dupie od ruskich bandytów, a nam Polakom powinno zależeć na tym aby nie przegrała tej wojny wcale, lub przynajmniej nie na tyle dotkliwie że miała by zniknąć jako kraj. Wtedy mieli byśmy na granicy poj🤬ych rusków. A to dla naszego kraju mega h🤬jowy scenariusz. Także puknijcie się w łeb i zacznijcie trochę k🤬a myśleć.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jesli jesteś z terenów które nie sa i nigdy nie były objęte wojną to nie jesteś uchodźcą.
Jeśli wracasz na wakacje i święta na upadline to nie jesteś uchodźcą
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Ukrainiec ukraińcem, fakt, ale bardziej wolałbym zobaczyć początek tej akcji kilka chwil wcześniej. Sam miałem z kierowcami takich busików jazdy, więc wiem co potrafią odj🤬. A tu konfident wrzuca końcówkę akcji. Samo posiadanie tej wielkości gazu pokazuje, że miewa gość problemy z innymi użytkownikami drogi. A może problemem jest jego marna postać.
Ewidentnie widać że kierowca mercedesa czeka na busiarza, ma otwartą szybę i dyskutuje o czymś, co musiało wydarzyć się wcześniej. Wyciszony film z c🤬jową muzyką nie jest przypadkiem, bo byśmy dowiedzieli się o przyczynie takiego zachowania. Więc j🤬 busiarzy konfidentów i c🤬j kłamcom w dupę.
Nie kabluje tylko siebie szanuje i chce tego od innych. Jak będziesz używał języka tego małpiego wnuczka poltergeisa to i Ciebie to spotka.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów