Drugi przypadek też jest ekstremalny
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Pewnie wielkie i super Stany Zjednoczone gdzie ludzi nie stac na lekarzy (juz nie mowiac o dentystach) i tak laza bez pomocy przez lata...
Nie wiem czemu onuce narzekają na ubezpieczenia w USA. Dla czteroosobowej rodziny to wydatek 18000 rocznie przy zarobkach pary 163000 brutto rocznie. Całkiem spoko jak za opiekę medyczną na poziomie nieporównywalnie wyższym niż NFZ.
Przecież to nie z picia mleka tylko z twardej wody, sam też miałem kamień na zębach (oczywiście nie taki) jak piłem twardą wodę ze studni, mycie zębów niewiele daje, bo przecież myjesz w tej samej twardej wodzie.
Akurat nie usa ale niedługo tak tam będzie bo nowy rząd Trumpa chce wycofać fluoryzowanie wody (bo jakis foliarz uznał ze to zło), więc zaraz połowa Amerykanów będzie chodzic bez zębów 🙂
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.