Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
też nie oglądam
kogo obchodzi jego egocentryczne p🤬lenie o wszystkim i niczym?
jak mu się tam nie podoba to niech wyp🤬ala, jak nie lubi autobusów to niech na piechotę zap🤬la
a nie robi tępe filmy ze "śmiesznym" komentarzem które są bardziej płytkie niż k🤬a kałuża przed domem
Na Slasku nie smierdzi od ladnych 10 lat, drogi mamy jedne z najlepszych w polsce, bezrobocie - tez procencik maly. Co ten c🤬j wogole wie o tym regionie ? Mnie sie zdaje ze to program typowo dla moherow !
Ha, a ja tam mieszkam i bardzo wiele rzeczy potwierdzam. Jedynie z tym smrodem warto sprecyzować, bo po prostu są miejsca lepsze i gorsze, a na co dzień się tak znowu tego smrodu nie spotyka, chyba, że w zetknięciu z autobusami Ikarus 280, które na niektórych liniach kursują nieprzerwanie. Zdarza się, ze niektóre mają wbudowany system gazowania pasażerów. Do tego mam wątpliwości co do umiejętności słuchania ze zrozumieniem niektórych osób zamieszczających komentarze do tego filmiku. Ode mnie piwo.
też nie oglądam
kogo obchodzi jego egocentryczne p🤬lenie o wszystkim i niczym?
jak mu się tam nie podoba to niech wyp🤬ala, jak nie lubi autobusów to niech na piechotę zap🤬la
Mnie obchodzi. "jak mu się tam nie podoba to niech wyp🤬ala, jak nie lubi autobusów to niech na piechotę zap🤬la", jak nie lubi filmiku to niech k🤬a skroluje dalej.
K🤬a co za matoły, nie obejrzę ale pozostawię swój smród w komentarzach
Ludzie tak pojeżdżają Śląsk a prawda jest taka,że dzisiaj na Śląsku mieszka tyle warszawiaków,że się srać chce.Mówi,że tu śmierdzi ale k🤬a do roboty to pierwsi tu przyjeżdżali na kopalnie.Śląsk ma większy wkład w ten naród niż wszystkie województwa razem wzięte.
Co oni innego potrafią, tylko krytykować, narzekać jak to wszędzie c🤬jowo i myślą że robią fajny program, Śląsk jak śląsk może nie jest rewelacyjny, ale szacunek się należy.