Wysłany:
2014-02-14, 18:12
, ID:
2952025
1
Zgłoś
@ Jasper123456789
I co, poczułeś się teraz lepiej po obrzuceniu mnie wyzwiskami?
@ kanapkasmalec
Niczego nie mówiłem, więc nie mogę zamknąć mordy. Mógłbym co najwyżej skasować swój wpis, ale tego nie zrobię. Mam nadzieję, że też jesteś k🤬a dostatecznie spełniony (jak kolega wyżej) po dop🤬leniu się do mojej skromnej osoby.
@ Achrem
Konstruktywna krytyka. To lubię. Przynajmniej napisałeś coś po ludzku.
Oglądam siatkówkę, podobnie jak inne sporty nieprzerwanie od kilkunastu lat i myślę, że znam się na sporcie. Co innego gra, a co innego pajacowanie. Wiem, że niektórzy mają potrzebę przebywania w blasku fleszy i robienia czegoś na pokaz, pod publiczkę. Prawdę mówiąc Paweł Zatorski uznawany przez wielu za gracza o większym potencjale niż np. Krzysztof Ignaczak lub Aleksiej Verbow mógłby skupić się na rzeczach ważnych zamiast robić z siebie p🤬lonego celebrytę. Podobnie z Karolem Kłosem i Andrzejem Wroną, którzy są można powiedzieć bardzo aktywni medialnie. Skra po okresie kilkuletniej hegemonii w Polsce i sukcesach w LM, niestety w ostatnich dwóch sezonach pokazała się z tej słabszej strony. Mundial w Polsce już bardzo blisko, a więc radziłbym zawodnikom martwić się nad poprawą własnej dyspozycji i przykładać większą wagę do treningu zamiast pajacować. Tak będzie lepiej, i dla nich i dla nas - kibiców.