Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Bo u nas w kraju jest tak że zawsze zrobią majstrom zdjęcie o godzinie 10:00 a potem jest że się op🤬lają. Podejrzewam ze auto od google tez mniej-więcej o tym czasie jechało, ale nie... W Polsce wszelkie majstry to pijaki, leserzy i papudraki... Goddamnit!
a co w tym zlego, przerwe maja stewardzi i siedzą w cieniu o dupie maryni rozmawiając :d co do butelki - ciezko sie tu wypowiadac, stawiam jednak na herbate ;d
Up - założę się że 2 lata temu odwiedzałeś NK z większą częstotliwością niż trzepałeś gruchę. teraz to nasza klasa BE - mam naszą klasę i nie mam fejsa i się tego nie wstydzę.
To cię zadziwie bo nie mam nk odkąd skończyłem gimbaze (jakieś 6lat temu) a fejsbuka w ogóle Pozdrawiam i życze ci częstszego masturbowania niż oglądanie nk!