żeby to jeszcze pękło wzdłuż dalej i oddzieliło nas na Bugu od Ruskich...
Niby taka całkiem całkiem ciekawostka, ale za to "niebawem", mające na celu zrobić sensację z materiału należy się przechadzka po rozrzuconych klockach lego. Taką samą sensację próbują te pseudo-naukowe media zrobić z "nadchodzącej erupcji Yellowstone". Fakt, jesteśmy bliżej jak dalej ale jeszcze kilkaset jak nie kilka tysięcy lat nim obie te rzeczy się wydarzą także można spać spokojnie i mieć to w dupie.
![]()
nie żebym bronił tego lewaka, ale ten sam żart powiedziany setny raz przestaje być śmieszny...
Wykwalifikowani naukowcy nie wiedza kiedy Yellowstone p🤬lnie a jakiś debil specjalista z sadola już wie ze nie p🤬lnie? Ty k🤬a na powietrze świeże wyjdź bo p🤬lisz jak Szczerba.
podpis użytkownika
P🤬lę przeciniki
Wykwalifikowani naukowcy to według ciebie ci kręcący sensację na discovery czy ci dostarczający informacje na takie strony jak volcanoes.usgs.gov ? Bo nie wiem czy traktować cię jako wykwalifikowanego speca potwierdzającego wykwalifikowanie innych osób czy po prostu jak debila.
Tylko obiecaj, że jak w sierpniu ci niewykwalifikowani naukowcy, których ja słucham, zrealizują zapowiedziany pakiet badań i potwierdzą moje słowa to klękniesz i przeprosisz, a video wrzucisz na sadola.
Mam wrażenie że Loaloa to fake konto jednego z adminów. Zawsze jak się robi za spokojnie na serwisie to wrzucą troll-komentarz i imba się kręci.