podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George OrwellDonieść, że debil ukradł nutę to gorzej niż w SB pracować?
jebnij się w łeb lodówką, albo zacznij myśleć. Wiem, że jest późno, ale jak Ci to przeszkadza to na c🤬j na necie siedzisz?
Osobiście mam na to wyj🤬e, że Peja podp🤬lił muzykę komuś kogo nie znam nawet, mi się krzywda nie dzieje, ale śmieszni po prostu są ci internetowi wojownicy walczący z konfidentami
Zostawcie Ryśka ! Który to 2Pac ? Tik Taka kojarzę i Mariki Tiki i Kasztanki, ale już ich nie sprzedają ? 2Pac to jakiś nowy baton ? Jak czekoladowy to sie skuszę.
Ja jebie! Ludzie niewiecie kim jest 2pac?! To ja wam powiem... 2 pac jest dla Rap'u tym kim jest np. Elvis dla Rock'n'Roll'a. Pewnie nie słyszeliście go na Vivie ponieważ "nie żyje". "Zmarł" w 1996 roku. Jestem jego wielką fanką i boli mnie to jak jakiś pseudo Raper Rychu Peja kradnie bity dla takiej legendy. ŻAL JAKICH MAŁO!
p.s Nie pytajcie o cudzudzysłowia bo to odfdzielna historia, kto kojarzy 2pac'a to skojarzy