Wysłany:
2010-05-19, 15:41
, ID:
273905
Zgłoś
Nie jest dziwny fakt, że ktoś nawinął podczas beef'u do klasyka jakim jest 'Wonda why they call ya bitch' Tupaca (chociaż pseudoraper jak Peja powinien się schować, bo dość już nap🤬lił w rapie i ładnie zj🤬 jego opinie). Tylko debilne jest to, że sprzedaje ten kawałek normalnie, jakby był w 100% jego. Jak się chcę nawinąć pod bit klasyk, to się nie zgarnia za to hajsu, albo rozlicza się z kimś do kogo ten bit należy.
Peja kolejny raz pokazał, że jest tylko tępym sk🤬ysynem i się z tego ciesze.
Nie lubię sk🤬iela jako 'artystę', człowieka, czy cokolwiek innego czym można go nazwać.
Mam nadzieję, że go za to zamkną, albo nap🤬lą taką karę, by na prawdę mógł reprezentować biedę. ; )
@Napinacze
Skończcie p🤬lić. Słyszeliście o czymś takim jak gust i o tym, że każdy ma inny? Jednemu podoba się muzyka zrobiona z pierdów grubasa, innemu nap🤬lanie na gitarze, innemu p🤬lenie pod bit cz🤬cha, a jeszcze innemu nawijanie w ogóle bez bitu i nie należy za to z niego szydzić.
Słucham rapu, nie lubię techno, rocku czy innego (jak dla mnie) ścierwa, ale nie psiocze na wasz temat, bo jest to bezcelowe.
Po prostu, k🤬a, SZCZYMRYJ.
podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.