Stary, ale k🤬a co raz głupszy...
Z której jaskini wy kur*a wychodzicie? Skad wy sie bierzecie? Rozumiem, zeby nie znac 50centa czy inna amerykanska biede, ale kur*a 2Paca? Fakt nie leci na esce i w vivie to nie slyszales nigdy...
Ja jebie! Ludzie niewiecie kim jest 2pac?! To ja wam powiem... 2 pac jest dla Rap'u tym kim jest np. Elvis dla Rock'n'Roll'a. Pewnie nie słyszeliście go na Vivie ponieważ "nie żyje". "Zmarł" w 1996 roku. Jestem jego wielką fanką i boli mnie to jak jakiś pseudo Raper Rychu Peja kradnie bity dla takiej legendy. ŻAL JAKICH MAŁO!
same kudłeje na tym portalu. Bawcie sie na swoim brudstoocku i odp🤬lcie sie od normalnej muzyki...
! no nie zesraj sie haha pseudo raper ? moze i ma nasrane bo jest typowa pyra ale ten kto powie ze c🤬jowo rapuje poprostu gówno sie zna na rapie, tu pac nie żyje ? BLAC HAZE sprawdz go.Ja jebie! Ludzie niewiecie kim jest 2pac?! To ja wam powiem... 2 pac jest dla Rap'u tym kim jest np. Elvis dla Rock'n'Roll'a. Pewnie nie słyszeliście go na Vivie ponieważ "nie żyje". "Zmarł" w 1996 roku. Jestem jego wielką fanką i boli mnie to jak jakiś pseudo Raper Rychu Peja kradnie bity dla takiej legendy. ŻAL JAKICH MAŁO!
p.s Nie pytajcie o cudzudzysłowia bo to odfdzielna historia, kto kojarzy 2pac'a to skojarzy
same kudłeje na tym portalu. Bawcie sie na swoim brudstoocku i odp🤬lcie sie od normalnej muzyki...
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell