Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
He chłopaki powyżej o to chodzi żeby ludziki się żarły a życie toczy się dalej. Teraz moda na j🤬ie kleru więc płyńmy z nurtem
Uwierz lub nie, ale ja sobie ciągnę wała z tego jak tamten się spina by mnie obrazić, kiedy mam w dupie te jego wypociny, bo zwyczajnie są całkowicie nietrafione.
Księża stanowią jedynie 1,5 % odsetek wśród pedofilii.
Źródło:
Katolicka Agencja Informacyjna powołując się na dane episkopatu które to dane zbierał między innymi Głódź.
Księża stanowią jedynie 1,5 % odsetek wśród pedofilii.
Źródło:
Katolicka Agencja Informacyjna powołując się na dane episkopatu które to dane zbierał między innymi Głódź.
Dla porównania, w środowiskach tęczowych pederastów odsetek ten wynosi ponad 80%
Dla porównania, w środowiskach tęczowych pederastów odsetek ten wynosi ponad 80%
Może zamiast typowo po katoslku odwracać kota ogonem, podasz dane statystyczne? Obiektywne proszę. Nie żebym bronił LGBT, bo się nimi brzydzę, ale jeszcze bardziej brzydzę się zakłamaniem i p🤬leniem głupot.