źródło - "wSieci". Jak nie przemawia do niektórych to c🤬j mnie to obchodzi.

1. Geje nie próbowali mnie nigdy uczyć moralności
2. Księża-pedofile to często księża-geje (takie czynię założenie, bądź co bądź najczęściej mowa o krzywdzeniu chłopców), więc wliczają się w obie statystyki, czyli ta druga musi być wyższa.
3. P🤬lę statystyki, wszyscy pedofile są siebie warci, nie mam potrzeby rozróżniania ich, czy segregowania.
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy1. Geje nie próbowali mnie nigdy uczyć moralności
2. Księża-pedofile to często księża-geje (takie czynię założenie, bądź co bądź najczęściej mowa o krzywdzeniu chłopców), więc wliczają się w obie statystyki, czyli ta druga musi być wyższa.
3. P🤬lę statystyki, wszyscy pedofile są siebie warci, nie mam potrzeby rozróżniania ich, czy segregowania.
I taki ps. ode mnie. Lżyjcie na Kościół sobie, ale pewnie z 90% z tych katohejterów już sra w gacie na myśl co dostaną pod choinkę. Wielcy patrioci, poszanowanie do tradycji i kultury, a opluwają KK, tylko co bez KK zostaje wam po tradycji? Powiedz swojemu dziadkowi jeden z drugim - jeżeli masz szczęście i żyje - że srasz Kościół a księża do pedofile i pedały - on z krzyżykiem w zębach napier... lalał w niemców (chociaż pewnie powinienem napisać w nazistów, żeby było bardziej poprawnie (albo po prostu może w przeciwników). Nikomu nikt nic nie każe, ale bądźcie do k. nędzy konsekwentni.
Zdrówka życzę.
1. Geje nie próbowali mnie nigdy uczyć moralności
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,2. Księża-pedofile to często księża-geje (takie czynię założenie, bądź co bądź najczęściej mowa o krzywdzeniu chłopców)