- Bo obowiązuje go tajemnica spowiedzi.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
I znowu mogę użyć swojej uniwersalnej odpowiedzi dla takich zjebów![]()
Kto krytykuje kościół - ten był r🤬any przez księdza![]()
Wy naprawdę nie widzicie, że ta zagrywka nie ma najmniejszego sensu? Jako argument też nie da się jej wykorzystać.
Jak ktoś krytykuje polską politykę zagraniczną, to był r🤬any przez ministra?
Jak ktoś krytykuje pijanych kierowców, to był r🤬any przez pijanego kierowcę?
Jak ktoś krytykuje polską reprezentację piłkarską, to był r🤬any przez Lewandowskiego?
No i w końcu - jak ktoś krytykuje mnie, to był r🤬any przeze mnie?
Świetny kawał, na czasie, oczywiście ból dupy i obraza uczuć katoli.
I te staty z dupy, że częściej lekarze i inżynierowie są pedofilami.. Jaaasne k🤬a, złapać i skazać księdza w tym kraju to wyczyn jak wysrać się na księżycu. A co drugi dupczy nasze dzieci, pod pobłażliwym okiem parafian.
Zarżnąć te czarne kurestwo, polać ropą, podpalić i zalać betonem.
Zauważ, że twój przedmówca mówił tylko o tym, że wspominasz dzieciństwo. To ty sam dodajesz, że byłeś r🤬any przez księdza. Ja rozumiem nie lubić Kościoła, ale ty go aż tak nie lubisz, że faktycznie musi coś w tym być.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Te swoje esbeckie pierdoły to wmawiaj komu innemu. Pewnie, co 2 ksiądz to pedofil
TVN czy inne c🤬jstwo powiedziało, że księża dymają dzieci to pewnie musi tak być.
A to "czarne kurestwo" to ostoja POLSKOŚCI i jedyna instytucja która stara się wbić do głowy jakieś normalne wartości.
Niektórzy mogliby się opanować bo powtarzają bzdury rodem z PRLu.
Taa, to elemen-k🤬a-tarne, że skrótów myślowych można użyć do obrażenie kogoś, a potem się wyprzeć i palić jana, że chodziło o coś innego.
Elementarne, debilne, dziecinne.
Z tym że cały czas to ty p🤬lisz o tym, że każdy ksiądz to pedofil, a każdego kto uważa inaczej próbujesz zmieszać z błotem. Zanim napiszesz, że coś jest dziecinne, sam wydoroślej.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.