jesteś mięsem i c🤬j z
upadlińców nawet ci, co stoją po stronie wolności i demokracji, to banda zwyrodnialców i bandytów
jak wybucha wojna w twoim kraju, należy się spakować i wyjechać
po jakiego c🤬ja trzymać ich u nas
z takiego wcielonego żołnierza, który nie ma ochoty do walki?
ich Rozstrzelał przy pierwszej okazji jak by mi dali broń
o rak nie weémie albo np popetni samobójstwo...
dla ojczyzny...
ę o swoj kraj?
PIS i PO jeszcze trochę porządzą, i mamy pewniaka, że w razie c🤬jni i u nas te k🤬y będą robić to samo. Miłe słówka i kłamstwa które pop🤬lone społeczeństwo znów kupi i zbiorcza skleroza, a w razie W to jesteś mięsem i c🤬j z Tobą.
że poszłabym - w takiej czy innej formie - na wojnę, to wiem, co mówię
Jestem świadoma zagrożenia, na pewno zadbalabym np o córkę,
korzeniach i sile
o Stanów, a PL dziś byłaby landem wielkich Niemiec
. W Berlinie, Amsterdamie i Paryżu.
Historia pokazuje, że Polacy zawsze ponoszą największe ofiary nie mając żadnych korzyści i są z tego dumni.
nie lubie manipulatorów i kłamców..
za wikipedią:
...historyków[89]
Więc jaki to ma sens?SKoro życie doczesne jest tak nieważne - dlaczego sądzisz, ze Bóg uzna twoje ziemskie zasługi w zabijaniu bliźnich? Przecież to co na ziemi - nieistotne.
Za jazdę rowerem po chodniku na front?! Grubo u nich z przepisami
A weź wstaw swoją książeczkę wojskową z WOT. Wiesz że mozesz wstąpić. O córke sie nie martw - zajmą się nią Murzyni i Ukraińcy. Pomijam już fakt, że wartość bojowa kobit to -3 w 10 stopniowej skali. Dla mnie to państwo jest moim wrogiem - póki co - większym niż Rosja - zmusza mnie do płacenia podatkó na Murzynów, Ukraińcó, kobiety - nie dając NIC w zamian.
Historia pokazuje, że Polacy zawsze ponoszą największe ofiary nie mając żadnych korzyści i są z tego dumni.
Ci którzy wyemigrowali nie żałują. A czy obecnie nie jesteśmy kondominium rosyjsko niemieckim? Dokąd Polacy na Saksy wyjeżdżają? Zainteresuj się Pileckim - patriota, bohater - jak skończył? Warto było? A mógł sp🤬olić do USA i otworzyć piwodajnię.
Otóż nie. NATO ma obowiązek wyłapywac dezerterów i odsyłać na front. Polakom nikt nie pomoże.
Z drugiej strony patrząc... młodzi, zdrowi ludzie opindalają się i unikają służby dla ojczyzny...
Szczerze mówiąc, też się zastanawiam, patrząc na młodych byków z Ukrainy, co oni u nas robią, zamiast bić się o swoj kraj? 😔
Ty wolisz papkę którą ci podaje żydopedia, redagowana przez "C🤬j Wie Kogo", a ja wolę się opierać o bardziej wiarygodne źródła w tych kwestiach.
Kto wg mnie jest bardziej wiarygodny np. w kwestii Rzezi Wołyńskiej? Na przykład wykonawcy ludobójstwa.
Jeżeli prezydent ukrainy Poroszenko mówi, że ukraińcy nigdy nie zgodzą się na ekshumacje polskich ofiar bo pod ziemią w dołach leży 500 tysięcy pomordowanych polskich dzieci, kobiet i mężczyzn, to w tym przypadku o wiele bardziej wierzę Poroszence niż Dudzie, Tuskowi czy Wikipedii.
Ukraińcy z całym aparatem banderowskiej agentury niemiec, a następnie Socjalistycznej Republiki Ukrainy a później państwa, o wiele lepiej wiedzą ilu Polaków pomordowali, niż polscy historycy bo skąd to mają wiedzieć skoro celem banderowców było wymordowane całych miejscowości tak, aby nie pozostał ani jeden świadek, ani jedno archiwum urzędnicze czy jakakolwiek księga kościelna, sady wycinano, chaty burzono i nawet fundamenty często były zaorane.... aświadków którzy cudem przeżyli coraz mniej...
Podsumowując: gówno mnie obchodzi opinia bandeowców, ukrofilów, sług narodu ukraińskiego, c🤬li i bezmózgów.
Nie pozdrawiam