Komentarze zostawiam wam

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
zwalniasz i pozwalasz pod warunkiem, że masz warunki i czas na to a nie jak ktoś Ci wymusi.
Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
Gdyby motok🤬ap🤬da jechała prawidłową prędkością to nu nie musiała nawet hamować
Jakby motocyklowy jechał przy prawej krawędzi tak jak przepisy nakazują, to by mu się nic nie stało. Praktycznie za kazdym razem k🤬a wypadki z motorami są spowodowane w 50% trzymania się lewej skrajnej.
Dalej nie rozumiesz że jechał całe 54 km/h więc jedyną Moto k🤬ą jesteś ty i c🤬j ci na imię p🤬do
C🤬ja się znasz. Jechał przy lewej dając k🤬ie z puszki czas i możliwość zauważenia się w lusterku. Gdybyś czasami jeździł chociaż puszką to byś o tym wiedział.
Wypadki z motocyklami w większości są spowodowane przez k🤬y z puszek, które są na tyle niedoj🤬e że nie ogarniają co robią i jak ich uczono. A potem szukanie usprawiedliwień że na prostej kilometrowej drodze kilka sekund to za mało żeby zobaczyć że światło się zbliża, że dzisiaj poniedziałek, że sąsiad złodziej ma lepiej😅
Dalej nie rozumiesz że jechał całe 54 km/h więc jedyną Moto k🤬ą jesteś ty i c🤬j ci na imię p🤬do
C🤬ja się znasz. Jechał przy lewej dając k🤬ie z puszki czas i możliwość zauważenia się w lusterku. Gdybyś czasami jeździł chociaż puszką to byś o tym wiedział.
Wypadki z motocyklami w większości są spowodowane przez k🤬y z puszek, które są na tyle niedoj🤬e że nie ogarniają co robią i jak ich uczono. A potem szukanie usprawiedliwień że na prostej kilometrowej drodze kilka sekund to za mało żeby zobaczyć że światło się zbliża, że dzisiaj poniedziałek, że sąsiad złodziej ma lepiej
podpis użytkownika
==============================================Tutaj pojawiają się dwie szkoły :
Fałęcka mówi tak: Kierowca osobówki zmieniając pas ruchu z prawego na lewy nie zachował nalezytej ostrożności i nie spojrzał czy pas ten jest wolny w związku z powyższym wymusił pierwszeństwo na motopiździe i ten się rozj🤬.
Tak mówi prawo.
Otwocka szkoła natomiast tako rzecze:
Gdyby kierowca samochodu mógł zauwazyć że koleś na wiertarce zap🤬la dużo powyżej 50km.h (jakoś poprzednie auto spokojnie sobie przejeżdża i kierowca go widzi) to by się nie wyj🤬.... otóż oczywiście że kierowca matołocyklista miał pierwszeństwo. Oczywiście że kierownik osobówki w myśl przepisów zajechał mu droge i wymusił pierwszeństwo.... ale dokładnie to każdy matołocyklista może sobie napisać na nagrobku.
Miałem pierwszeństwo ! No i c🤬j z tego ? (dokładnie to samo można kierować do pedalarzy i pieszych... )
Musisz zdecydowanie przesiąść się z tego swojego skuterka 50ccm na coś większego... i doświadczyć jazdy pomiędzy samochodami a nie staremu po żubra do GS "bez las i łonke" to się dowiesz dlaczego nie masz racji.