Komentarze zostawiam wam

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
Motop🤬owa żółć zalewa Ci oczy. Po pierwsze skręcając robisz to z lewej krawędzi pasa, a jeśli zawracasz to przede wszystkim -> Po drugie to na wykonującym poj🤬y manewr spoczywa obowiązek upewnienia się, że może to zrobić bezpiecznie nie stwarzając zagrożenia.
Motop🤬a jedyne co zrobiła tutaj źle to wykazała brak wyobraźni, bo widziała z daleka idiotę, który stoi w poprzek pasa i powinien pomyśleć o tym, że debil coś może odp🤬lić.
Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Ty naprawdę nie masz pojęcia o przepisach, więc przestań się bardziej kompromitować
To teraz mi powiedz, że ciebie tak nie uczyli. Pewnie na kursie jak ktoś skręcał w lewo to instruktor krzyczał "but w podłogę i bierzesz go z lewej" zamiast "uważaj bo skręca" ewentualnie "patrz co debil robi, zawraca tu".
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.To teraz mi powiedz, że ciebie tak nie uczyli. Pewnie na kursie jak ktoś skręcał w lewo to instruktor krzyczał "but w podłogę i bierzesz go z lewej" zamiast "uważaj bo skręca" ewentualnie "patrz co debil robi, zawraca tu".
To teraz mi powiedz, że ciebie tak nie uczyli. Pewnie na kursie jak ktoś skręcał w lewo to instruktor krzyczał "but w podłogę i bierzesz go z lewej" zamiast "uważaj bo skręca" ewentualnie "patrz co debil robi, zawraca tu".
Ty k🤬a albo okulary kup, albo obejrzyj dobry film.
Ja rozumiem, że nienawiść do motop🤬deczek jest tutaj na najwyższym poziomie, ale nie róbcie k🤬y z logiki.
Motopiździec ma kamerę szerokokątną i wygląda to, jakby zap🤬lał. Z kamery samochodziarza widać, że lot był krótki i uderzenie wcale nie tak mocne, więc jechał raczej normalną prędkością, obstawiam nie więcej, jak 50km/h. Druga rzecz, to motopiździec nie wyprzedzał wcale na podwójnej ciągłej, tylko jechał swoim pasem, a zjechał w lewo, próbując uniknąć zderzenia. To puszkarz z prawego pasa skręcał w lewo, do tego na ślepo. Wina samochodziarza bezdyskusyjna, a kto uważa inaczej, nie powinien mieć uprawnień oraz powinien udać się do okulisty. Przecież ta sytuacja bardziej oczywista być nie może.
a ty myślisz, że w motocyklu możesz tak po prostu nagle wcisnąć klamkę hamulca i zatrzymać się w miejscu, bo jakiś dzban stwierdza, że nagle sobie skręci w lewo z prawego pasa rozbiegowego?
Pod filmem na YT jest opis że sad uznał winę kierowcy samochodu...