podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Medyczna Marihuana jest TA艃SZA w aptece ni偶 u dilera ok 15-30z艂/g !
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<mia艂em identyczn膮 sytuacje
jad臋 se skuterem centrum wachowa ja chcem sie w艂贸czy膰 do ruchu na g艂贸wnym skrzy偶owaniu po mojej lewej jedzie skoda i mruga 偶e skrenca w moj膮 to m贸wi臋 jad臋 a ona jeb prosto i wemnie
na szcz臋艣cie wychamowa艂em i nic si臋 nie sta艂o
podpis u偶ytkownika
WojtasA szkoda 偶e nic Ci si臋 nie sto艂o. Bo Twoja pisownia sprawia b贸l.
Stoj膮c w korku s艂uchaj膮c muzyczki w klimatyzowanym poje藕dzie cz臋sto podziwiam jak g艂臋boko pozbawieni wyobra藕ni s膮 niekt贸rzy motocykli艣ci. Sznur samochod贸w, co chwil臋 wida膰 jak kto艣 zmienia pas, ludzie si臋 pchaj膮 a taki t臋pak na dw贸ch k贸艂kach od niemca za 5 tys jedzie 40 km/h mi臋dzy samochodami. Zdaje sobie spraw臋 z tego, 偶e to z pogardy dla tych w "puszkach", 偶e musz膮 tkwi膰 w korkach , ale 偶eby w tym t臋packim umy艣le nie zrodzi艂o si臋 pytanie: a co jak kto艣 mi zajedzie drog臋? A zdarza si臋 r贸wnie偶, 偶e kulturalnie, w koreczku, stoi sobie facet, na motocyklu za kilkadziesi膮t klock贸w , posuwaj膮c si臋 w tempie korka. Klasa sama w sobie. mi艂ego popo艂udnia.
Widzisz, a w szwablandi jak by艂em z dobre 3 lata zawsze auta zje偶d偶aj膮 jak najbli偶ej siebie 偶eby motocykli艣ci mogli przejecha膰, bo jak nie musi sta膰 to po ch*j? To samo dotyczy je偶d偶enia na suwak, nie ma blokowania pasa tylko jedzie jeden z jednego pasa i za nim z drugiego. Ale do takich prostych rzeczy jeszcze nam sporo brakuje.
Jak skr臋ca w lewo lub w prawo to "skrenca", jak skr臋ca blanta to "skr臋ca" A "wemnie" to by膰 mo偶e jaki艣 neologizm LGBT
"Wychamowa艂", czyli zaj馃が go艣ciowi ze skrencajacej SKODY
Mo偶e na si艂owni powinni m贸wi膰: "je艣li b臋dziesz m贸wi膰 chcem i tak kaleczy膰 nasz j臋zyk, to ci nie uro艣nie... k馃がaaaa (偶eby zrozumia艂)"
podpis u偶ytkownika
Wojtasmasz racj臋, ale nawet je艣li jest "duzo miejsca", to szybka jazda mi臋dzy samochodami zawsze jest skrajnie niebezpieczna i g艂upia