O popatrz - z trzecim zdaniem zdaniem Twojej wypowiedzi zgadzam się w stu procentach (poza deklaracją, że nie masz z tym bydłem nic wspólnego, bo tego na 100% stwierdzić nie potrafię). Jeśli dojdzie do wojny z rucholami, to dlatego i wtedy, kiedy banderystan padnie, a więc pośrednio z winy tych szczurów co siedzą tutaj. Brzydzisz się ukrami, ale jak ktoś po nich jedzie, bo ma tej p🤬lonej swołoczy zwyczajnie dość, to wyzywasz od ruskich onuc? Pokrętna logika.
Proponuję bliżej przypatrzyć się działalności debili, którzy kolportują ich propagandę w dziale "wojna na Ukrainie". Właśnie dlatego usunąłem swoje poprzednie konto na tym portalu - ze względu na przyzwolenie na jej szerzenie. Z resztą to także zamierzam usunąć po zakończeniu dyskusji w tym temacie, bo brzydzę się zarówno ukrzymi dekownikami, jak i Polakami, którzy bezrefleksyjnie kopiują wypociny ich propagandy. Nie omieszkam podkreślić, że rucholami również się brzydzę, bo to dokładnie takie samo bydło jak ukry. Jedyna ich zaleta to fakt, że ich u nas tylu nie siedzi. Moim zdaniem cały eks ZSSR i sieroty po tym raku (może poza Bałtami), kwalifikują się do ucywilizowania, albo wymazania z mapy. Wystarczy popatrzyć, jak dzielnie gruzy konkurują z ukrami w sianiu zamętu w Polsce. I jak podobna jest mentalność tych dzikusów.
Raczej wyśmiewamy to, jak dzisiaj ludźmi można manipulować, jak wszyscy są podatni na ruską propagandę, jak szybko z pomocy, szacunku do narodu, ktory walczy za wartości demokracji, przechodzimy w nienawiść, jak można nam wszystko wmówić, jak osadzamy innych, bo jest tak wygodniej i prościej 😉
ps. Ale akurat z tymi reklamówkami, to całkiem serio. Osobiście się temu przyglądałem
@: słuchaj to przecież nie Twoja wina że jesteś Kretynem.podstawa informacja jest taka że leży u Ciebie edukacja.Wolyn Bandera etc to skutek .Polacy sami sobie to zrobili albo inaczej Polska władza zrobiła to Polakom.ale Ty edukację skończyłeś z wyróżnieniem na poziomie 3 klasy podstawówki. U C8ebie jest tak.jak Polacy traktują ludzi jak szmaty ścierwo ludzi drugiej trzeciej kategorii to fajno. Ale jak jak upodleni przez kilkadziesiąt lat Ukraincy mówią stop i sprawdzam to ukry ty tępi ryju.zapoaznaj się z geneza to pogadamy.poczytaj o decyzjach i obietnicach Pilsudzkiego .o tym jak zamykał uniwersytety zamykał cerkwie wyganiał rdzennych ukraincow kozaków z Lwowa etc poczytaj o tulipanach czyli gwalconych i wieszanych młodych Ukrainkach za nogi którym falbany opadały na twarz. Przez Polskie wojsko.o pomorach polskich poczytaj.nastepnie wbij s9bie do łba że t9 nigdy historycznie cw9ku p🤬lony nie był Polskie ziemię.
Kukt.Bandery istnieje ale nie z takich powodów jak myślisz. Ogarniasz w ogóle cw9ku jakie obywatelstwo miał Bandera? K🤬a co cwok. Duzo tu Was .za dużo.Bandera taki sam sk🤬ysyn jak Pilsudzki. Wbij s9bie do łba. Książkę poczytaj albo podcastu posłuchaj. Bo w dupie byłeś i gowno widziałeś. Patrząc na ilość twoich wysrywow to Ty nieźle p🤬ln8ety jesteś ergo tu nawet lekarz nie pomoże.mysisz kogoś nienanw8dzic a że jesteś glupi i ohranic9ny to łatwo jest Cie omamić i zmanipulować. TY nie jesteś za8ntwresowany prawda historią. Jesteś owieczka kirwa.dzizas co za ścierwo
@: prowadzenie jakiegokolwiek dyskursu z tobą niema sensu.usun konto.koncz Wasc. Wstydu sobie oszczędź. Na niepodważalne historyczne argumenty merytoryczn6ch kontrargumentów brak.
P.S. na takie ścierwo szkoda czasu na korekcje t9.
Każda nacja ma swoje ścierwo.i Ukraincy i Polacy.gratki za bycie przewodnikiem grupy numer zwei.fur deustchland k🤬o.
@: ad personan Cwoku?Ja z tobą nie dyskutuje.Ja cie wyjaśniam. Stay in ur lane bitch.na dyskurs że Mną Cwoku to trzeba zasłużyć. A teraz grzecznie wyp🤬alaj. Poświeciłem ci około 8 minut. Znaj gest Pana
I doceń bo więcej nie dostaniesz.
Popieram tą tezę w 100% - tylko odnośnie wcześniejszego interlokutora - albo jest ukrem, albo jest zwyczajnie głupi, a głupoty nie trawię, z resztą ukrów też