Jakaś p🤬da z disneya wyszła do mediów i powiedziała, że syrenka jest czarna by małe czarne dziewczynki zobaczyły tam kogoś takiego jak one. Do tego pije ten azjata. Gdy baby wypuszczono z kuchni to prędko k🤬s i c🤬a przestały określać płeć człowieka a czarny elf u Tolkiena, czarny arystokrata w XIX Anglii czy czarny rewolwerowiec w nowych 7 wspaniałych stali się czymś co masz k🤬iu zaakceptować, inaczej jesteś p🤬lonym rasistą
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja o tym nie gadam, nie oglądam i mam to w dupie. Na mnie ani grosza nie zarobią i to mój głos sprzeciwu.
Kiedyś nazywało się to bojkotem.
Co mam rozumieć? Nagrywają to dorośli mężczyźni, wrzuca to dorosły facet i wszyscy się tym podniecają. Czarna ryba i tyle. Nikt z was i tak nie pójdzie na to do kina.
podpis użytkownika
Lepiej zniszczyć własną młodość, niż nic z nią nie zrobić.w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja k🤬a w nowoczesnej afryce mieszkam?