dOpieca napisał/a:
patrioci już prawie wszyscy nie żyją , patriotyzm trzeba udowodnić a nie powiedzieć czy też pójść na marsz i machać flagami. Sam nie wiem jakbym się zachował w obliczu zagrożenia życia , bo niema twardego na wojne i świadomości że już za chwile możesz stracić wszystko co do tej pory poznałeś.
Tu się zgodzę, również nie wiem co bym zrobił, jak by był stan wojenny w Polsce, to pewnie 99% osób była by przymusowo wcielona do armii, już każdy by sobie wymówkę znalazł jakąś
Nie porównujmy wojny z misją jakąś tam za granicą, tam się walczy dla ropy czy innego gówna, tak jak również Polskiej armii, gdzie wszyscy zatrudnieni tam, są tylko i wyłącznie z powodu, że nie mogą znaleźć pracy. Jak by tak rzucić służbę wojskową, 2 letnią, za darmo, tylko wyżywienie i spanie w woju to wątpię że znalazło by się tam więcej niz 1000 osób.
Impel ochrania tereny wojskowe, to jest cyrk...
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!