Tęsknię za latami 90, problem Juleczek i Oskarków zostałby zamieciony na momencie...
miałem racje jesteś jeszcze dzieckiem kolego. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, napisałem ze jaranie sie polityką to pedalstwa a wszystkie partie polityczne to ciota i c🤬j i jedno bagno po 89. Im to na rękę skłółcic głupich polaczków. Dzisiaj widziałem w lidlu sytuację jak polak żebrał a przy wejściu do niemieckiego lidla półka z towarami zdonejtowamymi na banderowską upadlinę. Przez właśnie takich lemingów jak ty jest coraz gorzej bo jesteście marionetkami cv=zy to po , czy pis, czy konfederacja, czaerwoni, zieloni i kościół do tego.
gowno wiesz a myslisz ze cos wiesz. a te bajki z lidla to mozesz swoim przyglupim kolegom opowiadac ktorzy lykaja
lemingi to cie zrobily i wyrosl taki k🤬 glup[iomadry ktory c🤬ja wie o swiecie a o Polsce to juz wogole gowno wie
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuno właśnie dziecko trafiłem w punkt i zabolało cię, ale jesteś lemingiem. Myslisz że będe ci odbijał piłęczkę i stawał po stronie pisu po konfy, sld czy jak ich nazwiesz. Ja jestem ponad tym nie jestem lemingiem jak ty. Strach jak będziesz miał prawa wyborcze