Jeżeli paniom k🤬om płacą z tacy to:
Art. 286
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Jeżeli ogłaszane było na mszy że jest zbiórka na k🤬y i wódę to nie ma problemu
Poza tym, jeżeli chcesz tym c🤬lom sponsorować k🤬y i koks to jest twoja sprawa. Ale puki ciągną z naszych podatków 15 mld zł rocznie, mamy prawo się do tej czarnej zarazy przyp🤬alać, wszak ich utrzymujemy, więc zamknij katolku mordę
Jeżeli paniom k🤬om płacą z tacy to:
Art. 286
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Jeżeli ogłaszane było na mszy że jest zbiórka na k🤬y i wódę to nie ma problemu
Poza tym, jeżeli chcesz tym c🤬lom sponsorować k🤬y i koks to jest twoja sprawa. Ale puki ciągną z naszych podatków 15 mld zł rocznie, mamy prawo się do tej czarnej zarazy przyp🤬alać, wszak ich utrzymujemy, więc zamknij katolku mordę
Puki... Nie załamuj mnie. Widać, że edukację szybko odpuściłeś, a książki w ręku już dawno temu nie miałeś. Nie przeszkadza ci to jednak wypowiadać swoich durnowatych tez z tak wielką pewnością siebie, aby obrażać rozmówcę.
Na jakiej podstawie twierdzisz, że te kobiety to k🤬y?
Na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem "katolkiem"?
Zapewniam cię buraczku, niedouczona ostojo mądrości, autorytecie moralności, że księża nie muszą płacić dz🤬kom. Mają dość często stałe partnerki.
Z resztą takiemu burakowi nie chce mi się tłumaczyć jak wygląda świat... Skoro ja mogę czytać książki, przeglądać statystyki i interesować się społeczeństwem to ty też możesz.
Po sposobie myślenia widać, że jesteś burakiem z rynsztoku myślącym "kto nie ze mną, ten przeciwko mnie". Jesteś lewakiem, czy komunistą?
Jesteś lewakiem, czy komunistą?
No tak imbecylu , jeden błąd przekreśla całą argumentację
To że jesteś katolkiem wynika z twojeko upośledzonego sposobu myślenia dałnie, który sprowadza się do lizania dobrodzieja po śmierdzących jajach. Relatywizowania i usprawiedliwiania takich zachowań.
Mogliby ci dziecko r🤬ać a ty byś jeszcze zapytał czy nie chce może młodszego puknąć.
Jesteś przedstawicielem najgorszego gówna w tym kraju, przez które ludzie coraz częściej kładą lachę na te wasze katolickie brednie. Bo pokazujesz jak c🤬ja warte są te wasze wartości.
Jeżeli klechy roszczą sobie prawo do pouczania ludzi w sprawach moralności to nie mają prawa do niemoralnych zachowań.
Albo kapłaństwo i wyrzeczenia albo k🤬y i wóda. Nie da się tego pogodzić i jednocześnie przyp🤬alać się z ambony do tego kto się z kim r🤬a.
Tylko takie tępe j🤬e barany jak ty, nie widzą w tym problemu.