masz jakies nasrane teorie. ja tutaj widze pracujacego kierowcę oraz zjębanych, nap🤬lonych kretynów.
pewnie jesteś taki sam pok🤬iony jak ta banda.
@: No i mylisz się. Znam wielu, którzy wyjechali i traktują nie tylko Polskę, ale inne kraje w Europie jak wybawców. Oczywiście, że korzystają z programów socjalnych, skoro mogą. Znam też wielu Polaków, którzy uciekli z Polski przed wyrokami. Nawet spotkałem jednego czy dwóch z mojego miasta, i, jak to typowe, robili bydło za granicą. Ale to nic – przymykamy na to oko, bo wiadomo – Polacy są zawsze 'niewinni'. Ale jak ktoś inny coś odwali, to od razu cała nacja jest zj🤬a. Raz byłem w ukraińskiej knajpie w Krakowie i wszedł taki 'prawilny' Polaczek z wilczurem. Pies zaglądał do talerzy, a kelnerzy powiedzieli, że nie mają miejsca na psa. To zaczął ich wyzywać od ukraińskich kurew, itd. A tak naprawdę to on pokazał, że jest typową polską parówą. Ale co tam, to przecież zawsze inni są źli, nie?
@: wlasnie chodzi o to, ze zaplacili za kurs pod adres ktory wskazal. kazda dodatkowa zmiana jest na jego rachunek, chyba ze w aplikacji znowu zamowia inny kurs.
Raz byłem w ukraińskiej knajpie w Krakowie i wszedł taki 'prawilny' Polaczek z wilczurem. Pies zaglądał do talerzy, a kelnerzy powiedzieli, że nie mają miejsca na psa. To zaczął ich wyzywać od ukraińskich kurew, itd. A tak naprawdę to on pokazał, że jest typową polską parówą.
Dziwnym trafem nigdy na wojnę nie idą, ci co zrobić tego co napisałem nie potrafią/boją się.
Spokojnie. Ja tu zostaje, a ciebie i innych lamusów=dezerterów zgarną na granicy tak jak teraz ukraińców.
Spotkamy się razem w okopach....Tylko nie miej złudzeń że tacy dezerterzy jak ty i inni co tu mi teraz piszą, bedą na samym dnie hierarchii na froncie...
Biedni będziecie...
Elegancki wp🤬l, wynajęli k🤬e na kurs, k🤬a zle wykonała usługę, k🤬a dostała wp🤬l....
Tak. Jak byś się interesował/sowała polityka międzynarodowa to bym nie musiał tego pisać. Albo jeszcze ten rok albo początek przyszłego.