Weź odstaw alkohol i nie pisz głupot po nocach.
Kazdy ukr ci powie, że piwo to nie alkohol i po 5 to spokojnie można jechać samochodem
Glupoty? Ty nie znaju tej sytuacji z latajaca Polką? Nie znaju we Wrocławiu jak ukry zasnęli na środku mostu pijani w samochodzie? Ty nie znaju tak?
podpis użytkownika
czarna fortunaKazdy ukr ci powie, że piwo to nie alkohol i po 5 to spokojnie można jechać samochodem
Glupoty? Ty nie znaju tej sytuacji z latajaca Polką? Nie znaju we Wrocławiu jak ukry zasnęli na środku mostu pijani w samochodzie? Ty nie znaju tak?
Możesz mi objaśnić o co chodzi, bo ja trochę nie w temacie, a jestem ciekaw. Dzięki
Chodzi o to, że od pewnego czasu na Sadolu uaktywniły się rosyjskie trolle, pewnie z jakiejś fermy gdzieś pod Moskwą. Moderacja najwyraźniej przyklaskuje temu, kto wie, może sami w tym siedzą. Wiadomo, żaden pieniądz nie śmierdzi.
Kazdy ukr ci powie, że piwo to nie alkohol i po 5 to spokojnie można jechać samochodem