Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
wow ja uczę się kręcić poikami i bardzo bym chciał wiedzieć czego używa tan jegomość z corpsepaintem na twarzy?myślicie że to jakieś petardy w sensie jakieś race czy coś takiego?efekt fajny ale myślę że jakbym czymś takim na starówce ludzi uraczył dostałbym zarzut stworzenia zagrożenia dla zdrowia i życia a na to nie mogę sobie już pozwolić-ale na jakieś zamknięte już jak najbardziej-a więc wie ktoś coś?
Dokładnie jak ktoś napisał. Jest to wełna stalowa Mam taką w piwnicy i czasem w nocy wychodzę porobić to co ten gość na gifie. Świetna sprawa ale trzeba to trzymać w dobrej odległości, bo iskry lecą wszędzie.