Ja p🤬le, czepiacie się kaleków teraz ? To chyba logiczne, że inwalida może mieć problemy z poprawnym zaparkowaniem samochodu.
Co za ludzie.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
NIGDY nie widziałem, żeby w Polsce ktoś poruszający się na wózku samodzielnie jeździł samochodem
Dodatkowo parking marketu jest terenem prywatnym najprawdopodobniej, a wtedy znak jest tylko UMOWNY. Straż Miejska nie będzie interweniować.
Ja parkowałem ostatnio na takim miejscu, bo było najbliżej wejścia. Dawajcie zdjęcie mojego auta tutaj. Śmiało.Ja się odwdzięczę zawiadomieniem na policję. Dodam tylko, że przywiozłem kolegę po zakupy i nie chodzi normalnie po wypadku, więc uważam, że mogę wtedy korzystać z tego miejsca, skoro bądź co bądź jest dla niego, a ja przyjechałem z nim. Nie mam żadnej plakietki, więc może jakiś czujny obywatel gdzieś wrzucił. Tylko czekam.
Jak k🤬a zaparkować nie potrafi to także nie umie jeździć tak jak reszta czyli stwarza zagrożenie i nie powinien jeździć -.- Miejsca są by niepełnosprawni mieli bliżej do sklepu/poradni/szpitala itp. A te większe miejsca nie wiem po kiego c🤬ja bo jak nie potrafi się zmieścić w standardowym to nie powinien w ogóle jeździć.