podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.Widzę, że komuś z rana za dużo naczyń do zmywaka wj🤬i i się nie wyrabia.
nawet jesli by pracowal na zmywaku to i tak zapewne ma wiecej na koncie niz ty, byl na wiekszej ilosci wycieczek zagranicznych, nie musi sie martwic o rachunki i stac go by wyskoczyc do restauracji (pomijam covi scieme) przynajmniej raz w miesiacu...
Roznica jest taka, ze nawet na zmywaku w UK pracuje sie, zeby zyc a ty zapewne zyesz zeby pracowac... egzystowac...
No to c🤬jowo trafiles ze swoja wypowiedzią. Po pierwsze, skrytykowałem go, bo generalizuje wszystkich anglików tylko dlatego że są anglikami. Po drugie sam mieszkam w UK więc znam tych ludzi i wiem, że tępych zadufanych i leniwych ludzi można spotkać wszędzie, nie tylko w Anglii. Po 3 założę się z Tobą o każdą kwotę że więcej ode mnie na koncie nie ma. Pozdrawiam cię i popraw folię na głowie bo covid to nie ściema.