lucyperek24 napisał/a:
Harold, masz rację. Otóż sama byłam świadkiem jak nowojorski strażak wybił szyby w aucie bo nie było czasu by ciągnąć wąż pod spodem (jak sugerują niektórzy) lub wokół samochodu a po za tym u nich jest takie prawo. Zresztą całkowicie popieram to co zrobił bo jak ktoś jest na tyle głupi żeby parkować przy hydrancie to niech poniesie tego konsekwencje. Po za tym wątpię by którakolwiek z komętujących tu osób przejmowała się szybami w samochodzie jakby się np. palił jej dom. Dziękuję, to wszystko co chciałam przekazać, dobranoc
U hamburgerów może i by przeszło, bo właściciel i tak dostanie hajs, ale jakby ci ktoś tak odp🤬lił akcję w polszy będąc właścicielem takiego cougara nie p🤬liłabyś takich smutów. Co więcej p🤬lisz, bo chcesz się dowartościować, na chwilę wyszłaś z kuchni i już próbujesz podbić świat w ameryce. Parkowanie przy hydrancie jest głupie, tak? Sama też byś tak zaparkowała, bo patrzysz czy jest miejsce a nie hydrant. Ja parkuję nawet pod dębem który ledwo stoi bo mam akurat srakę i zap🤬lam do kibla, nie mam czasu szukać miejsca, jestem więc głupcem?
Argument o braku czasu obejścia samochodu czy wyj🤬ia go w 3 osoby na przednią oś i przesunięcie w ogóle do mnie nie przemawia, zresztą jest bez sensu, bo akcję straż zaczyna od ratowania pozostałych, jeśli takowych nie ma to zabezpiecza się budynki obok przed rozprzestrzenianiem ognia, nigdy jako priorytet nie stawia się ugaszenia pożaru, częściej czeka aż się zjara i później pilnuje dogorywających zgliszczy i to je się gasi. Więc jaki k🤬a brak czasu, po prostu podj🤬a banda murzynów w wozie, chata i tak się zjarała ale w bonusie musieli komuś rozj🤬 samochód bo takie mają prawo.
A sp🤬alaj z takim prawem, jak dla czystej złości czy zazdrości tłumaczeniem "zyskałem 30sekund" rozp🤬alasz komuś batmobil.