podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.znam wielu lewaków i wszyscy mają jedną cechę wspólną,
słabość rozumowania logicznego, mimo że posiadają często wyższe wykształcenie
znam wielu lewaków i wszyscy mają jedną cechę wspólną,
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkieKurde. Jeżeli samnie masz wyższego, to obawiam się, że uważasz ich za idiotów, bo sam nim jesteś.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Co w tym dziwnego jak większość "uczelni wyższych" to właśnie wylęgarnia takiej zarazy?
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.znam wielu lewaków i wszyscy mają jedną cechę wspólną,
Przecież w tym nie chodzi o obcięcie funduszy do zera. Policja w usa ma dostęp do czołgów i granatników. To nie jest normalne.
Kurde. Jeżeli samnie masz wyższego, to obawiam się, że uważasz ich za idiotów, bo sam nim jesteś.
Mam podobne obserwacje. Znam wielu ludzi o poglądach prawicowych. Najczęściej nie mają wykształcenia, ale pewnie dlatego, że mają jedną wspólną cechę - brak umiejętności wszelkiego rozumowania.