podpis użytkownika
Kto czyni dobro, znajduje dobro.podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaale pojazdy to maja rodem z MO...... lata 70te ? poza tym mam mieszane uczucia co do tego, wiekszosc tych kontr to wiesniaki z lysymi glowami bez zawodow i perspektyw, takim kontrmanifestacjami nadrabiają swoje niedoj🤬ie mózgowe oraz poczucie wlasnej wartosci, idziemy w kierunku wolności i nikt nie powinien sie wp🤬lac komuś do lozka i oceniac go za to co tam robi.... pamiętajcie ze początek II Wojny swiatowej zaczal sie wlasnie kiedy jedna z parti konserwatywnych dostala sie do wladzy i pierwsze co zaczeli robic w latach 30tych w Niemczech to likwidowac i karac Gejow, potem juz ich zamykali za samo bycie gejami a potem cygani, zydzi, polacy..... powinniśmy się rozwijać i być bardziej tolerancyjnii ale nigdy nie powinniśmy zgodzić aby geje mogli adoptować dzieci
podpis użytkownika
Kto czyni dobro, znajduje dobro.wiekszosc tych kontr to wiesniaki z lysymi glowami bez zawodow i perspektyw
nikt nie powinien sie wp🤬lac komuś do lozka i oceniac go za to co tam robi
powinniśmy się rozwijać i być bardziej tolerancyjnii ale nigdy nie powinniśmy zgodzić aby geje mogli adoptować dzieci
Jak ktoś jest pedałem, wychodzi na ulicę ubrany jak debil, macha gumowym kindybałem i krzyczy że "chce praw"to niech się nie dziwi że dostanie kostką brukową w pusty baniak. Homo w Polsce mają dokładnie takie same prawa jak normalni ludzie, oni chcą przywilejów za bycie innym.
Wole być ciepłą kluchą która umie używać własnego mózgu niż zaj🤬ą konserwą która ma narzucone myśleniePrzez takie p🤬dy jak te powyżej się wypowiadające, które generalnie mają wyj🤬e, ale p🤬lą o pałowaniu jednych i drugich, właśnie przez takich jest jak jest, przez j🤬e ciepłe kluchy które nie widzą nic ponad czubek własnego nosa, nie ma przyzwolenia na pedalstwo i bardzo dobrze, Polacy wczoraj pokazali światu co o tym myślą, nazywajcie ich patolami, sebixami czy jak tam chcecie, ale to ostatni głos rozsądku w Europie, (do czego to k🤬a doszło) to krzyk na co raz bardziej kuriozalną politykę uprawianą przez lewactwo zasiadające w rządach całej Europy, do póki ludzie w drogich garniturach i na wysokich stołkach, nie pojmą, że to wszystko idzie w c🤬jowym kierunku, będzie tylko gorzej.
Wole być ciepłą kluchą która umie używać własnego mózgu niż zaj🤬ą konserwą która ma narzucone myślenie
![]()
do póki ludzie w drogich garniturach i na wysokich stołkach, nie pojmą, że to wszystko idzie w c🤬jowym kierunku, będzie tylko gorzej.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik