Vuko napisał/a:
Znaczy że, jesteś mądrzejszy niż Ty. Nie wiesz - to się k🤬a zamknij dresie. Nie jestem satanistą, ale jeśli się wypowiadam na ten temat, mam jakieś pojęcie o tym.
Dobry pomysł + niedociągnięcia w ideologii i wiedzy + wykonanie na krzywy ryj + głupota autora =
Myślę, że Angius zasłużył na wyj🤬ie z forum za zaniżanie wieku i zbyt niski poziom IQ.
Akurat w tym temacie jestem całkiem obcykany i szczerze mówiąc to teraz mi się ciebie żal zrobiło :| takie teksty "Intelektualnie" to po prostu są ..... skoro 3/4 z tego co ty traktujesz "Intelektualnie" wymyślone zostało przez kościół 1400 - 1600 ... (Btw jak jesteś taki mądry i chcesz się tak popisać w tym temacie to napisz mniej więcej co się wtedy zaszło etc.), A do komentarza Drechu .... to powiem ci tak jeśli ja jestem drechem to ty jesteś p🤬da :]
A i tak przy okazji to nie napisałem nigdzie że jesteś Szatanista, Szmatanista czy czymkolwiek z tej puli

z kotem to był żart a jak nie masz na tyle dystansu do siebie że nie umiesz tego obrócić w żart i dobrze się bawić no to tylko o tobie źle świadczy :]