Słyszeliście kiedyś o chorobach serca albo udarach? Ludzie umierają w różnym wieku, p🤬lenie o covidzie w tym kontekście to gówniarskie popłuczyny.
Właśnie znajomy koleś z Australii ledwo przeżył swojego covida, czego i wam życzę. Popaprańcy.
Will70 napisał/a:Słyszeliście kiedyś o chorobach serca albo udarach? Ludzie umierają w różnym wieku, p🤬lenie o covidzie w tym kontekście to gówniarskie popłuczyny.
Właśnie znajomy koleś z Australii ledwo przeżył swojego covida, czego i wam życzę. Popaprańcy.
daj spokój, szury się muszą zesrać o szczepionkach przy zwykłym filmiku z zawałem na siłowni , bo przecież nie byłyby inaczej szurami
Siedemnaście lat przepracowałem w firmie farmaceutycznej. Wiesz ile lat trwa w Polsce dopuszczenie każdej szczepionki do użytku, nawet tej zatwierdzonej wcześniej w innych krajach? 7-10 lat. A dla dzieci i kobiet w ciąży drugie tyle. Więc nie p🤬l mi imbecylu o jakiejś oszczanej przez ryby wodzie.
O, przyszły szury sadolowe debile
Dobrze ze na zawaly serca i inne nie umierało przed 2020 rokiem kilkadziesiąt tysięcy Polaków rocznie… a nie, czekaj
Słabo pracowałeś
Szczepionka Influvac Tetra dla osob dorosłych, młodzieży i dzieci. Pierwsza powstała w 2013, dopuszczona u nas w 2017r. Nie całe 4 lata wystarczyło a ty coś mowisz ze conajmniej 13 albo i 20
Wiedziałem, że zdradzeni przez wojnę na Ukrainie covidioci rozpoczną jeszcze klangor. W 2013 opracowali szczepionkę na wirus, który został odkryty w 2019. Tu się jebnij i załóż kaganiec na głupi ryj.
Wiedziałem, że zdradzeni przez wojnę na Ukrainie covidioci rozpoczną jeszcze klangor. W 2013 opracowali szczepionkę na wirus, który został odkryty w 2019. Tu się jebnij i załóż kaganiec na głupi ryj.
Siedemnaście lat przepracowałem w firmie farmaceutycznej. Wiesz ile lat trwa w Polsce dopuszczenie każdej szczepionki do użytku, nawet tej zatwierdzonej wcześniej w innych krajach? 7-10 lat. A dla dzieci i kobiet w ciąży drugie tyle. Więc nie p🤬l mi imbecylu o jakiejś oszczanej przez ryby wodzie.
(...)szczepionkę na wirus, który został odkryty w 2019.