Był na swoim pasie to mógł !!!! więc nie szukaj zbędnej teorii pajacu. Tamten mu zajechał i tyle
...i mnie się tak wydaje, gdyby przyhamował nie było by sprawy...możliwe że wystarczyło by zdjęcie nogi z gazu...
"...w strone Kościana, kierowca BMW...yyyyy, Mercedesa ucieka, jade za nim..."
Stasiek to typowy sadol, ktoś coś odjebie to już w głowie że BMW
a ty masz prawko ?? jak tak to dostałeś je na pocieszenie w teleturnieju dla ułomnych,. K🤬a człowieku od kiedy na lewym pasie się hamuje, gościu mu się wp🤬la bez migacza i z włączonym hamulcem .
ciekawe cwaniaku jak ty byś się jąkał w takiej sytuacji ??
Gosciu ma kamerke, a goni za typem bo mu ucieknie? Blachy są na filmiku, co tu kogo gonić?
Jak napisałem, wystarczyło odpuścić i nie było by całej sprawy..."trzeba głupiemu ustapic"...tak robią ci co mają trochę oleju w głowie...
Jak łapiesz złodzieja to też nie możesz przebiegać przez jezdnie w niedozwolonym?
Był na swoim pasie to mógł !!!! więc nie szukaj zbędnej teorii pajacu. Tamten mu zajechał i tyle
Według mnie to kierowca mercedesa w chwili zmiany pasa lekko zwolnił i stąd wrażenie że pan Stasiu przyspieszył.
trzeba głupiemu ustapic
Tzw. zatrzymanie obywatelskie dotyczy tylko przestępstw - nie zwykłych drogowych wykroczeń. Nagrywający chyba nawet nie dostał się do Straży Wiejskiej.
Jakieś nowe przepisy wprowadzasz? A znasz w ogóle art. 24:
6. Kierującemu pojazdem wyprzedzanym zabrania się w czasie wyprzedzania i bezpośrednio po nim zwiększania prędkości