podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Raz kierowałem takim lambo, lekko gazu dasz i dupa ucieka w drugą stronę , ktoś jak nie ma doświadczenia to tak się właśnie kończy. Żartowałem potem się obudziłem i zesrałem
lekko gazu dasz i dupa ucieka w drugą stronę ,
Miało być humorystycznie,ale,niechcący,prawdę napisałeś!B
Jeszcze 30 lat temu orał starą pole
i wysiadł z... Passata.
To tylko proteza k🤬sa.
Miało być humorystycznie,ale,niechcący,prawdę napisałeś!Bo tak..całkiem na jawie,w Londynie,gość też wsiadł do takiego pięknego Lambo,czarnego!Pierwszy raz!Wiadomo;rodzina,przyjaciele-wszyscy nagrywają telefonami chrzest samochodu..Krótko to trwało!:-)Chyba ze 100 m ujechał,widać było takie przyspieszenie że widać było że nad nim nie panuje!Trwało to mniej niż 5 sekund!Zakręcił esy-floresy-poza kontrolą i..wjechał w drzewo!Solidnie!Piękne Lambo zmasakrował tak,że do warsztatu się raczej nie nadawało..W Daily Mail duży artykuł był,ze zdjęciami i filmami..Takie cóś!Serce może nie wytrzymać..takiego obrotu spraw w kilka sekund!Tak szlachetnego rumaka..należy się uczyć najpierw na torze!No i.."dać chłopu zegarek" i "małpa z brzytwą"...