,.........
Ja za to miałem sprawę o pobicie i uszkodzenie mienia, (k🤬a stary stolik wyp🤬oliłem w p🤬du) na którym ten c🤬j wystawiał fanty, niby ludzie wiedzieli że to hiena p🤬lona, ale potem to na mnie palcem pokazali, że k🤬ie dałem bardzo szczerze parę razy w ryj 🤷♂️
Jedyny plus, że ta k🤬a zniknęła, bo tak potem objeżdżałem w wolnym czasie cmentarze w okolicy żeby k🤬e-hiene jeszcze raz spotkać...
A po c🤬j kupować superładne znicze, albo nawet po c🤬j w ogóle je kupować. Zmarłej osobie i tak nie zrobi to już żadnej różnicy.
W sumie racja, to po c🤬j w sumie w ogóle chować tych zmarłych? Na pole ścierwo wyrzucić niech se zwierzęta zjedzą.
Teź mam taką nadzieję, żeby takie k🤬y w kryminale lądowały i były wyr🤬ane 🤬🤬🤬
Parę dni przed pierwszym listopada, mojemu Tacie na grób kupiłem kiedyś fajny wielki znicz na baterie, lampka zajebista, taki migający płomyk.
By wiatr nie przewrócił, przylepiłem znicz na silikonie, córka dolepiła na klosz parę serduszek...
No k🤬aaaa, idziemy znowu na grób, a przed wejściem na cmentarz typ który tam handluje od lat, ma na stoliku z kwiatkami i świecami (pewno też zaj🤬e), "mój" znicz.
Naklejki te same, resztka silikonu na spodzie...
No to się wk🤬iłem...
,policjo-milicja, ja na glebie, a jemu???
C🤬ja zrobili bo powiedział, że na śmietniku znalazł...
Ja za to miałem sprawę o pobicie i uszkodzenie mienia, (k🤬a stary stolik wyp🤬oliłem w p🤬du) na którym ten c🤬j wystawiał fanty, niby ludzie wiedzieli że to hiena p🤬lona, ale potem to na mnie palcem pokazali, że k🤬ie dałem bardzo szczerze parę razy w ryj 🤷♂️
Jedyny plus, że ta k🤬a zniknęła, bo tak potem objeżdżałem w wolnym czasie cmentarze w okolicy żeby k🤬e-hiene jeszcze raz spotkać...
Nie wiem stary jakie tam macie konflikty na wsi, ale tu w mieście to wszyscy mają w dupie co kto ma w portfelu. Pozdrawiam
Czytania ze zrozumieniem to jednak Ciebie w tej Twojej metropolii nie nauczyli.
Wrzuć sobie w mapę 52.0519546,4.5118932
Cywilizacja, nie jakaś tam zacofana warszafka, czy osrany przez latające szczury Kraków.
Co ty mi gościu wysyłasz? Jakiś sklep z częściami w Holandii ? Po co mi to wysyłasz? Mam rozumieć że tam sie znajdujesz, słuchaj jak chcesz usiąść na bolcu innego gościa to musze cie zmartwić że ci sie sadistic pomylił z portalem dla gejów.Dodatkowo ten tekst kalibru ,, nie umiesz czytać/w szkole cie nie nauczono czytać'' to już jest na tym portalu przer🤬any jak matki polskich polityków, na prawdę nie stać chłopa co rzekomo ma 50 lat na coś więcej ?