Gówno, skoro (a+b) = 0 to nie można podzielić przez te (a+b), koniec filozofii.
Ktoś tu długo nie walił. Spuść z węża bo jeszcze parę postów i dostaniesz zatoru w mosznie od tej spinki![]()
![]()
Józek weź sobie meliskę jebnij bo coś agresora złapałeś... nie od dziś wiadomo że do zbierania buraków mnożenie potrzebne nie jest
![]()
podpis użytkownika
Nie bawią mnie polityczne żarty. Niektóre z nich wygrały w wyborach prezydenckich.k***a. To był tylko przykład, który miał w pewien sposób przystępnie wyjaśnić cały haczyk, tego zadanka.
Tacy k🤬a inteligentni?
To ja wam wykaże, że 0,9(9) = 1 ||| Słownie: dziewięć dziesiątych do nieskończoności, równa się jeden.
dane:
x = 0,9(9)
działanie:
10x - x = 9x
9,9(9) - 0,9(9) = 9
A więc, gdy porównamy wyniki (które powinny być identyczne), otrzymujemy:
9x = 9
Dzielimy obie strony przez 9
9x = 9 /9
Otrzymujemy
x = 1
TADA K🤬A!
I żeby nie było że się popisywałem czy coś. tanh to elementarna wiedza z podstawówki jest !
Idzcie na studia, dostaniecie mnożenie przez zero oraz zero ujemne i zero dodatnie
![]()
Przystępne wyjaśnienie tego haczyka, jest takie, że nie dzieli się przez zero.
zachowajcie w swojej rodzinie, zwierzęta.
A jeżeli chodzi o kwestie tych o c🤬ja potłuc docinek, nawet nie będę się rozpisywał, bo na downy szkoda mi marnować dobre riposty.
+Słuchaj mnie mały przyk🤬ie
Do kumatych pasjonatów - zapoznajcie się z takimi zagadnieniami, jak chociażby liczy pozaskończone - to dopiero czad.
Ty chyba miałeś jakieś trudne dzieciństwoSam sobie stworzyłeś problem, a teraz jak ci plują do ryja to walczysz zawzięcie...po co, się pytam? Skończ p🤬lić, bo tylko z siebie barana robisz
Życzę rychłego powrotu do zdrowia
Bo póki co, to wasze ujadanie o rzekomym błędzie popełnionym przeze mnie, wychodzą na nieprawdziwe - gdyż nie ukazaliście żadnych dowodów.
Sam stworzyłem sobie problem?
Co ty jamochłonie p🤬lisz za bzdury, jak problem sobie stworzyłem? Przeciez to ty i Tobie podobne ścierwa tworzą problem i nakręcają kolejne.
Nie uciekam się do zawziętości w tej dyskusji, więc nie p🤬l. W prosty sposób tepie waszą dezinformacje i głupotę. Bo póki co, to wasze ujadanie o rzekomym błędzie popełnionym przeze mnie, wychodzą na nieprawdziwe - gdyż nie ukazaliście żadnych dowodów.
Dlatego zastanów sie nad soba i pomyśl czy ten Twój ryj, nie wymaga oczyszczenia z śliny - która zdaje się ignorujesz i promujesz taką postwe.