Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Najlepsze jest to że wiekszość tych lasek które chciały by mieć życie erotyczne jak w "Pięćdziesiąt twarzy Greya" nie potrafi nawet wytrzymać palca w dupie...
Najlepsze jest to że wiekszość tych lasek które chciały by mieć życie erotyczne jak w "Pięćdziesiąt twarzy Greya" nie potrafi nawet wytrzymać palca w dupie...
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
To nie do końca kwestia pamięci. Musiał się przyjrzeć i dopasować schemat do układu kolorów. Jak ktoś długo się uczy schematów to nie potrzebuje patrzeć na kostkę aby je stosować. Normalnie po prostu się losowo kręci aż złapie się schemat i potem już z górki. Tutaj musiał się głębiej przyjrzeć i zaplanować kilka ruchów naprzód co i tak robi wrażenie. Ale fotograficzna pamięć to to nie jest.
Wg mnie to nie jest pamięć fotograficzna tylko znajomość jakichś tam układów. Mam kumpla, który układa takie kostki z palcem w dupie i mówił mi, że tego "wystarczy" się nauczyć.
Ale oczywiście mogę się mylić