podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"up@ no nie wiem czy chciałbyś żeby mama Tobie i bratu bliźniakowi przed wyjściem na podwórko przywiązywała na szyi kawałek kiełbasy, żeby chociaż psy się chciały z Wami bawić... Już bym wolał mieć na imię Maria niż z bratem bliźniakiem na boisku do tenisa grać w siatkówkęl
podpis użytkownika
Rock out,with your cock out.
Mam Ci przypomnieć Twoje szambo na końcu ogródka, które służy Ci za basen? No tak, te w którym matka Cie uczyła nurkować. Nie? to ryj.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Czego wy się spodziewaliście po Palikocie? Z niego taki polityk jak z Majewskiego Ącki. Jeszcze nie słyszałem, żeby zaproponował jakąś ustawę, zrobił cokolwiek związanego z pracą polityka, a nie tylko Kaczyński to, Jarek tamto itd. Ja się dziwie PISowi, że tak długo go wytrzymują ale jak to się mówi: "Żeby rozmawiać z debilem trzeba zejść do jego poziomu" i dzięki niemu PO traci poparcie w tym moje, bo, kolejne przysłowie, "Z kim się zadajesz takim się stajesz"