Wole głosować na kogoś innego niż PIS i PO, w tym wypadku wybieram Palikota. Przynajmniej mu nie zależy by nachapać się kasą bo ma jej już dość. Cała ta gromada PIS i PO są gówno warci. Takie podejście jak " Nie głosuje bo nie ma na kogo, a na PO i PIS na bank nie będę głosował" albo "Zagłosuje znowu na PO moze będzie lepiej" jest śmieszne i za to powinno się popełniać samobójstwo
![]()
Mardog,
wobec marihuany mam stosunek neutralny, wiem, że to fajna sprawa, ale z teorii wiem też, że THC wywołuje wysoki poziom stresu oksydacyjnego w hipokampie, co uszkadza jego komórki. I nie wiem z tego z, jak to ująłeś gówien, tylko z fakultetu o THC na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym. Dodam tylko, że hipokamp odpowiada w dużym skrócie za wszystko co związane jest z pamięcią i zapamiętywaniem. Z innych źródeł wiem, że THC może przyczyniać się do zaburzeń psychicznych u ludzi, którzy mają do nich predyspozycję. Swoją drogą twoja agresywna reakcja jest bardzo ciekawa i wiele można z niej wywnioskować. Dalej nie ma sensu dyskutować z ludźmi, którzy są gotowi zrobić laskę każdemu, kto obieca im legalizację i udają, że wcale nie o to chodzi. Pozdrawiam, miłego ćpania lewaku.