Z Wikipedii. Oczywiście wszystkie fakty, które nie pasują ci do narracji są wg ciebie wątpliwej jakości. Tak jak pisałem - wyparcie level TV Zarublika.
Jak ma go ruszyć, jak żyrandola pilnuje Mister "Ułaskawiam swoich na komendę z Nowogrodzkiej"? Na razie to Konfa głosuje ręka w rękę z PIS, żeby zapewnić bezkarność złodziejom.
Chcesz powiedzieć że w demokratycznym kraju nie ma ustawy, przepisu jak karać terrorystę?
To był atak terrorystyczny przez urzędnika państwowego na państwowy urząd.
Szymczyk to terrorysta.
Z Wikipedii. Oczywiście wszystkie fakty, które nie pasują ci do narracji są wg ciebie wątpliwej jakości. Tak jak pisałem - wyparcie level TV Zarublika.
Jak ma go ruszyć, jak żyrandola pilnuje Mister "Ułaskawiam swoich na komendę z Nowogrodzkiej"? Na razie to Konfa głosuje ręka w rękę z PIS, żeby zapewnić bezkarność złodziejom.
Za którymi ustawami etc konfederacja głosowała razem z pisem ? Można konkretnie ?
Na razie to się szykuje KonfPIS (już jawnie deklarują, że będzie koalicja). Wszystko dlatego, że prokuratorzy zaczynają się im dobierać do dupy. A jeśli nie wiecie, to właśnie PIS wpuścił kilkaset tysięcy "ubogacaczy" (byle tylko kasa za wizę się zgadzała).
Kilkaset tysięcy to miałeś w dupie k🤬sów j🤬y lewaku,jak nie wiesz to się nie odzywaj odnośnie wiz ruska lewacka szmato
Uuu, aleś mi pojechał. Twoje fantazje seksualne zachowaj dla siebie. A teraz jedź z krucjatą na Wikipedię (i jej źródła), bo mają czelność pisać coś innego niż propaganda, która ci resztki mózgu wyprała.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.Akurat propagandę to ty powtarzasz,nie będę ci dawał linków bo i tak nie zrozumiesz lewaku,spytaj się ile było cz🤬chów i ciapatych 1.5 roku temu a ile teraz ale dla ciebie a trudny temat gimbusie