charkter naszej społeczności to WK🤬IENIE ze jebiemy za 10 zł /h na nasze dzieci ale jak wiesz światły kolego realna wartość pieniądza w Polsce za rzadów obecnej koalicji pozwala ci na kupno zupek chinskich parytet sily nabywczej czy jakos tam niewiem sram na terminologie jak jestes inteligetny to zczaisz o co mi chodzi jestesmy w czrnej dupie dosłownie bo imigranci juz chca dopasc twojego chłopaka/ dziewczyneMatixxx prawdziwy polak patriota.
"Żółć to najbardziej polskie słowo. Nie tylko składa się z samych liter występujących jedynie w języku polskim ale także idealnie opisuje charakter naszej społeczności; zawiść frustracja gniew zazdrość"
Wiesz co ja dostałem za napisanie "sp🤬alaj" do trolla na tym serwisie?stonoga miał racje ............... niestety
chciałem dać post na temat wyborów ale ten pedały admin ktoremu skarpeta z dupy wyłazi usuwa moj kazdy post mam pełną rodzine i nie narzekam na flustracje seksualne ale jestem zawiedziony wynikami . i niech się nie przyp🤬ala zaden poliglota ze błedy w PISowni c🤬j na to kłade . NIE o tako POLSKE walczyłem
a i jeszce chciałbym wtrącic jedna rzecz dlaczego zaden troll , skarpeta , pedał nie odwarzy się na polemike w tym temacie . bo juz po wyborach wy k🤬y sprzedajne wyskocz pało w realu Jarek mówił ze kibice ze patrioci zobaczymy zobaczymy jak nie mam racji to wielki czarny c🤬j mi w dupe ale i tak nic sie nie zmieni PAMIETAJCIE
podpis użytkownika