Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Pamiętam jak wchodziły Red&White po 3.20zł w tabaksie
A teraz za Viceroye trzeba dać 10zł.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
I dobrze niech papierosy kosztują po 20 zł i tak idioci będą kupować.
Powiadasz k🤬a idioci?
Nie mierz innych swoją miarą
Sam palę od 8 lat i nawet jakby kiepki były po 50zł to bym i tak kupił. Nic Ci do tego, kolego
Każdy jest kowalem swojego losu.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
2 lata temu rzuciłem przez rok dochodziłem do siebie ( do tej samej kondycji co przed paleniem )
jak ktoś siedzi na dupie przed komputerem to niech pali nie będzie mu to przeszkadzać ale jak kiedyś taki palacz będzie bięgł np na autobus i zacznie się dusić to niech ma pretensje do siebie
jakby co przed chwilą kłóciłem się o gatunek muzyki to teraz mogę sie kłócić o papierochy
@Czesiek181 - Za to Ty pewnie wolisz sobie raz na tydzień wciągnąć "kreskę" i myślisz, że jesteś zdrowszy od palaczy? Dlaczego zaraz wyzywasz od idiotów, sam paliłem ale rzuciłem i nie kopce od 3 miesięcy i teraz uważam, że papierochy są niesmaczne i dziwie się jak mogłem je palić, ale nie wyzywam nikogo palącego od idiotów.