Nieposłuszeństwo jest oznaką wolności. Posłuszni są tylko niewolnicy.
Ech.. potem zdziwienie, ze na jakas wazna sprawe w sadzie czeka sie pol roku albo trzymaja kogks niewinnego/za bzdurę miesiacami w areszcie bo sad musi porozpatrywac i zawyrokowac w sprawach takich wlasnie julek, sebow osiedlowych czy innych patusow, gdzie dadza grzywne gora 500ziko plus koszty postępowania procesowego. Do tego oczywiscie masa papierologii. Jebac ich gazem prosto w ryj
Tęsknisz za czasami kiedy Twój tato budził 'respekt' na dzielni czy jesteś aż taki głupi, by porównywać mo z tamtych czasów do dzisiejszej policji?
Wyznawczyni Boga Peruna spod znaku pioruna. Panowie na rękach będą ją nosić .
Co sią wyrabia zabierają nam wolność coraz bardziej.
Mogę się nie zgadzać z lewactwem albo z paniami co je piorun p🤬lną.
Ale patrzcie co się dzieje jakieś stanie na ulicy albo oddychanie swobodne bez kagańca urasta teraz do rangi wielkiego przestępstwa.
Nieposłuszeństwo jest oznaką wolności. Posłuszni są tylko niewolnicy.
Sadystyczny portal a w komentarzach wszyscy hejtują piorunową panią . Może ktoś wyjaśni co takiego strasznego uczyniła że ją wynieśli?
Przecież sam potulnie i grzecznie płacisz podatki, oddajesz swoje ciężko zarobione pieniądze do ZUSu, a gdy na drodze zatrzymuje cię policja, to grzecznie podajesz dokumenty i czekasz na wypisanie mandatu.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Ja p🤬le, co za ameba umysłowa. Ojciec tego intelektualnego odpadu powinien popełnić seppuku, zaraz po zutylizowaniu matki w jakimś piecu, bo przecież po połowie dali geny tej sp🤬olinie.
Łamiesz prawo, to ponoś tego konsekwencje. Tylko i aż tyle. Ciekawe czy to lewacka ameba umysłowa, bo pewne jest tylko, że jest głupsza od lewego trampka.
Ja p🤬le, co za ameba umysłowa. Ojciec tego intelektualnego odpadu powinien popełnić seppuku, zaraz po zutylizowaniu matki w jakimś piecu, bo przecież po połowie dali geny tej sp🤬olinie.
Łamiesz prawo, to ponoś tego konsekwencje. Tylko i aż tyle. Ciekawe czy to lewacka ameba umysłowa, bo pewne jest tylko, że jest głupsza od lewego trampka.