opusative napisał/a:
tak pitbulle są brzydkie....a i jeszcze k🤬a nie słyszałem, żeby kaukaz kogoś zagryzł, tymbardziej nie widiałem, żeby jakiś drech zap🤬lał z kaukazem...Widzę jednak, że nie brakuję tutaj młodzieży gimnazjalnej której imponuję kaptur na głowie spodnie od dresu noszone przez miesiąc i nie prane i k🤬a bestia na smyczy która chce kogoś zaj🤬. Nie napinaj tak na te twoje pity i bo hemoroidy gwarantowane, a to maść na ból dupy nie pomoże. Ja p🤬le to jest przykre, dyskusja o rasie kaukazkiej itp psach stróżujących i pasterskich to zaraz znajdzie się jakiś pryszczaty idiota który musi wtrącić swoje 5 groszy bo się k🤬a naoglądał jak drechole z pitbulami łażą
rorryro,
moskiewski zajebisty, ciężko dostać i drogie
I kto tu jest gimbusem barani łbie? Po pierwsze kretynie, poczytaj trochę co o Kaukazach piszą hodowcy, a nie "nie słyszałem". Po drugie, to ty, wyzywając mnie od c🤬j wie czego, pokazałeś jak głupi i niedojrzały jesteś gimbie. Po trzecie, nie imponuje mi kaptur na łbie czy bestia na smyczy, która chce każdego zaj🤬, tylko podobają mi się Pit Bulle, uważam, że są piękne. Ale zawsze znajdzie się jakiś pryszczaty idiota, który się nasłuchał od równie głupiego stada baranów złych rzeczy o Pit Bullach i musi wtrącić swoje trzy grosze. A poza tym to zmień wiek na prawdziwy, bo widać, że z gimbazy nie wyszedłeś jeszcze pajacu.