podpis użytkownika
Zamieszczane posty mają charakter satyryczny i nie mają na celu obrazić, znieważyć, dyskryminować ani wywoływać uczucia odrazy.podpis użytkownika
zapodaj.net/299533d55149e.jpg.htmlpodpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"Oni powinni zgłosić samych siebie za bycie anty-polakami.
Niech potracą rodziny w zamachach terrorystycznych ci, którzy są za przyjmowaniem j🤬ej hołoty do Polski, to zmienią swoje myślenie. Albo przynajmniej niech wezmą pod swój dach te małpiszony i utrzymują je za swoje własne pieniądze.
podpis użytkownika
Zamieszczane posty mają charakter satyryczny i nie mają na celu obrazić, znieważyć, dyskryminować ani wywoływać uczucia odrazy.Przechodziłem przez to dwa lata temu z powodu jednego komentarza pod filmem na sadolu w dziale hard.. Odniosłem się wtedy do 'Społeczności romskiej" w dość krytyczny sposób. Wydawało mi się, że przesłuchanie na policji itd to jakiś poj🤬y żart bo kto by się takimi gównami zajmował.. Było śmiesznie do czasu jak przyszło do rozprawy sądowej.
Jest człowiek - jest paragraf.
Nie chwalę się - tylko informuję że to jest na serio.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
I jak się skończyło?
No panie i panowie tutaj mamy mistrzostwo świata:
zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/367
Przeczytajcie najpierw tekst z sadola a potem "podjęte interwencje" i uzasadnienie prokuratury![]()
No skisłem ze śmiechu z tym uzasadnieniem![]()
Prawie jak adwokat diabłaPiąteczka dla prokuratury!
zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/370
Kolejne zajebiste uzasadnienie![]()
Jeśli kogoś interesuje czy w ogóle jakakolwiek sprawa dała wyrok skazujący to proszę: zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/369