Rems napisał/a:
@maxvolumePL świetnie, jesteś idiotą która zap🤬la bokiem w tłumie ludzi... gratz
No to teraz usiądź w fotelu, wyjmij rękę ze spodni i ogarniaj:
Dziękuje że mimowolnie (na 100%

przyznałeś, że drugiego takiego jak JA, NIE MA, koniec kropka .

Właśnie o to się rozchodzi, że nie poruszam się w tłumie, jak nie lewą stroną, to prawą stroną jadę, czasem nawet z boku, no i oczywiście od tyłu, ale to jest osobny temat...

mam wyj🤬e na takie sklepy typu "święta weekendowego pochłaniania niepotrzebnych towarów, i robienia z siebie przed sąsiadami i znajomymi nie wiadomo kogo". Niedziela po obiedzie zap🤬lają do sklepu pochodzić, pokazać się w odj🤬ych ciuchach (normalnie k🤬a rewia mody jak z katalogu), NIE, NIE ZADROSZCZĘ z wielu powodów, sam sobie daję rady

no i oczywiście TDi wyglancowane na lustro, c🤬j że klepane wielokrotnie, tylko dzięki naszym chłopakom wygląda jak nowe

SZACUN dla nich swoją drogą, bo widziałem już wiele po garażach, nie raz nie dwa;). Mit ze szwagrem jest jak najbardziej prawdziwy

Na takie rzeczy jak i na wiele,wiele innych łapią się ludzie, którzy "podążają za tłumem" Ja takie akcje wygodnie sobie obserwuję to tu, to tam i wiem z kim warto rozmawiać a z kim nie. Tylko "wybrani mogą zostać moimi przyjaciółmi, nie należysz do tego grona, PAL GUMĘ
To tak w skrócie, bo nie chce mi się serwera przeciążać, i dyskutować z kimś tego nie wartym
Skończyłem.
Wszystko co napiszesz od tej pory, może być użyte przeciwko tobie, Masz prawo do milczenia, radzę z niego skorzystać